login PRIHLÁS SA
LOGIN:
HESLO:

Vytvoriť si konto | Zabudnuté heslo
facebook login
AKČNÉ ADVENTÚRY ŠPORTY AUTÁ LOGICKÉ SIM ARKÁDOVÉ STRATÉGIE RPG KARTOVÉ ZÁBAVNÉ VIAC...
VÝBER: PRE DETI, PRE DIEVČATÁ, HRY ROKA
FLASH HRY, UNITY 3D HRY, HRY PRE MOBILY, MULTIPLAYEROVÉ MMO HRY

ONLINE KASÍNO HRY NA SLOVENSKU

Za kasíno hry považujeme zvyčajne typ hier, v ktorých sa hráva o skutočné peniaze. V posledných rokoch sa čoraz väčšej popularite tešia najmä online kasíno hry, ktoré môžete hrať prostredníctvom vášho počítača alebo mobilného zariadenia odkiaľkoľvek a kedykoľvek, pričom vôbec nie je nutná návšteva kamenného kasína. Na hranie týchto hier sa je ale najskôr potrebné zaregistrovať v jednej z mnoha dostupných legálnych stávkových kancelárii. Na Slovensku je v súčasnosti sedem stávkových kancelárii, ktoré disponujú licenciou na prevádzku hazardných hier od Ministerstva financií Slovenskej republiky. Podľa serveru bonusovekody.sk je najkvalitnejším online kasínom na Slovensku momentálne Tipsport kasíno. V ponuke online kasín nájdete najrôznejšie typy hazardných hier. Dve najzákladnejšie kategórie sú tzv. mechanické (strojové) hry a a stolové hry.

Základným črtom prvej kategórie je, že na ich hranie potrebujete stroj, zvyčajne hrací automat. Do druhej kategórie - stolových hier - patria kartové hry (napr. poker, blackjack), kockové hry (napr. cic bo, craps) a tzv. hry s náhodným výsledkom (napr. koleso šťastia, ruleta).

 

Tipsport kasíno

Stávková kancelária Tipsport je v tipérskej komunite známa hlavne vďaka športovým stávkam. Tým sa táto spoločnosť venuje už od roku 1991. Od roku 2017 rozšíril Tipsport svoju ponuku o kasíno. V Česku nájdete túto službu pod záložkou “Vegas”, u nás pod zas pod záložkou “Kasíno”. Spoločnosť Tipsport ponúka okrem kvalitných služieb aj veľmi zaujímavé bonusy. Na Slovensku by ste legálnu stávkovú kanceláriu s výhodnejšími bonusovými ponukami hľadali márne. Tipsport kasíno je oproti klasickým, kamenným kasínam praktickejšie. Okrem spomínaných bonusov je asi najväčšou výhodou to, že ho môžete hrať z pohodlia domova. Ďalším pozitívom je počet a kvalita ponúkaných hier. Ponuka je veľmi široká a nájdete tu iba kvalitné, overené hry od tých najlepších dodávateľov (napr. NetEnd, Play'n GO). Spomenúť môžeme napríklad obľúbené herné automaty Mystery Joker, Fire Joker alebo Dazzle Me.

Pri hraní online kasín je ale na mieste otázka bezpečnosti. Na využívanie služieb stávkových kancelárii je potrebné byť plnoletý a zadať množstvo osobných údajov, vrátane dvoch dokladov totožnosti (napr. pas a občiansky preukaz). Registrácia v overenej, legálne licencovanej spoločnosti je preto veľmi dôležitá. Stávkové kancelárie ako Tipsport sú na trhu už dlhú dobu a sú určitou zárukou kvality a bezpečnosti. Zamestnávajú množstvo odborníkov, ktorých náplňou práce je aj ochrana dát. Tieto spoločnosti sú navyše prísne kontrolované zo strany štátu. V prípade porušenia by im hrozili obrovské finančné pokuty a v krajných prípadoch aj strata licencie a znemožnenie ďalšej činnosti na území Slovenskej republiky. Musíme teda dúfať, že ochrana osobných údajov a dodržiavanie zákonov je jednou zo základných priorít stávkových kancelárii.

 

Zodpovedné hranie kasíno hier a čomu sa vyvarovať

Online kasíno je druh hazardu. Závislosť na hazarde je v našej spoločnosti v súčasnosti jedna z najrozšírenejších závislosti vôbec. Podobne ako napríklad pri alkoholizme je aj v prípade vzniku závislosti na hazardných hrách nutná odborná pomoc. Počet ľudí na Slovensku závislých na hazarde je alarmujúci. Predpokladá sa až približne 300tis. závislých. Závislosť na hazarde je veľmi vážna vec. Negatívne ovplyvňuje finančnú situáciu a tiež dokáže skomplikovať osobný a pracovný život. Je preto mimoriadne dôležité závislosti predchádzať.

 

Ako spoznať závislosť na hazarde?

U mnoho závislých na hazarde bola tým “štartovacím faktorom” buď vysoká výhra, alebo vysoká prehra. V prípade výhry láka gemblérov vidina rýchleho zbohatnutia. V prípade prehry zase nádej, že stratenú čiastku dokážu vyhrať späť. Základným pravidlom hazardu je si uvedomiť, že sa jedná iba o hru.

Medzi najzákladnejšie príznaky vzniku závislosti patria nasledovné:

  • Klamanie známym, že hazardné hry nehrávate
  • Nezáujem o spoločenský a pracovný život
  • Izolácia
  • Nervozita a hnev
  • Časté myšlienky na hazard
  • Míňanie veľkého množstva peňažných prostriedkov na hazard
  • Rozpredávanie osobných cenností
  • Hranie hazardu aj v prípade, že už viac hrať nechcete
  • Kradnutie
  • Depresie

 

Zákon o hazardných hrách na slovensku

Na Slovensku je od 1. marca 2019 platný nový zákon o hazardných hrách. Na základe tohto zákona bol zriadený nový úrad - tzv. Úrad pre reguláciu hazardných hier. Tento orgán spadá pod Ministerstvo financií Slovenskej republiky a jeho úlohou je vydávať a odoberať licencie na prevádzku hazardu. Taktiež zodpovedá za zoznam tzv. vylúčených osôb. Osobám v tomto zozname je zakázaná akákoľvek účasť na hazarde. V prípade porušenia má Úrad pre reguláciu hazardných hier právo udeľovať sankcie.

Na základe nového zákona boli napríklad obmedzené otváracie hodiny v kamenných herniach, pričom v čase od 03:00 do 10:00 musia byť zatvorené. Taktiež zákon zakazuje prevádzkovateľom herní sveteľnú reklamu, ktorá by ľudí akokoľvek informovala o existencii herne. Takáto reklama sa nesmie nachádzať 200 metrov od daného zariadenia.

Ďalšou zmenou oproti starej legislatíve je umožnenie prevádzkovania hazardných hier aj spoločnostiam, ktoré nemajú sídlo na území Slovenskej republiky. Na základe pôvodného zákona mohla legálne prevádzkovať online kasíno na území Slovenskej republiky iba štátna spoločnosť Tipos. Práve vďaka novej legislatíve získala povolenie na prevádzku online kasína aj vyššie spomínaná stávková kancelária Tipsport a ich produkt Tipsport Kasíno.

NAJLEPŠIE Z PODOBNÝCH HIER
Trial Bike
100%
POPULÁRNE HRY
Takover
81%
PRIDAJTE SVOJ NÁZOR NA HRU:
Vaše meno:
Váš komentár:
ODOSLAŤ
DISKUSNÉ PRÍSPEVKY
SLOVENSKÉ WORDLE - HÁDAJT...
hi teamin the fast-paced landscape of modern business, staying ahead often means d...

LETHAL RACE
leyder

JUNGLE JEWELS CONNECT
could you give me with a duplicate of my bill?dylan, maple1073 young road, new yor...

CYCLE SPRINT
slabšie realistická hra.

COOL ARCHER
dosť dobrá hra ale občas dáva zle body napr. keď dám 10 tak mi to dá 9.

ARCHERY KING
velmi dobrá hra dostupná online.

HOME PIN
level 87 sa neda prejst, je tam bug. sipy zastrelia vazna aj zenu.

MINIGOLF CLASH
dobre

TILE CONNECT
hello dear onlinehry.sk manager,im reaching out from promocrown, a company special...

DUNE 2
bez plne funkčnej myši to nie je ono.

NOVÉ ROZPRÁVKY
ZÁBAVNÉ VIDEÁ
HERNÉ NOVINKY
(c) 2019 SECTOR Online Entertainment / kontakt: sector@sector.sk